2015年GRE数学重点模拟试题(1)

【导语】:本地宝整理“”供广大考生备考使用,更多关于2015GRE信息,请关注本地宝教育频道。

  新gre改革,很多考生都觉得难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对GRE数学考试算术方面的典型题目及答案。

  比较大小

  A. If the quantity in column A is greater;

  B. If the quantity in column B is greater;

  C. If the two quantities are equal;

  D. if the relationship cannot be determined from the information given.

  题目:

  1.How many positive whole numbers less than 81 are not equal squares of whole numbers?

  A.9

  B.70

  C.71

  D.72

  E.73

  答案:D

  2. 23(784)

  24(783)

  答案:B

  3.A printer numbered consecutively the pages of a book, beginning with 1 on the first page. In numbering the pages, he printed a total of 189 digits.

  The number of pages in the book

  100

  答案:B

  4. m,p, and x are positive integers and mp=x.

  m

  x

  答案:D

  5.n=7*193

  The number of distinct positive factors of n

  10

  答案:B

  6.Seven is equal to how many thirds of seven?

  A.1/3

  B.1

  C.3

  D.7

  E.21

  答案:C

  7.How many positive integers less than 20 are equal to the sum of a positive multiple of 3 and a positive multiple of 4?

  A.2

  B.5

  C.7

  D.10

  E.19

  答案:D

  8.5/2 percent of 1120

  22*7

  答案:C

  9.The figure above consists of 25 squares. If the figure were folded along the dotted diagonal to forn a flat triangle, then 26 minus the number in the square that would coincide with the square containing 26 would be

  A.13

  B.14

  C.15

  D.16

  E.17

  答案:D

  10.What is the remainder when 63 is divided by 8?

  A.5

  B.3

  C.2

  D.1

  E.0

  答案:E

  每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。

  新gre改革,很多考生都觉得难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对GRE数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是11-20题。

  11. Of the following, which is most nearly equal to 2/3?

  A.3/4

  B.5/6

  C.7/9

  D.11/15

  E.15/21

  答案:E

  12. One month Mary used 1/6 of her monthly salary for a car payment and 1/4 more than the car payment for rent. What fraction of her monthly salary did Mary use that month for the car payment and rent combined?

  A.5/24

  B.3/8

  C.5/12

  D.1/2

  E.7/12

  答案:B

  13.For which of the following pairs of integers is the least common multiple of the integers minus their greatest common divisor the greatest?

  A.3,12

  B.5,6

  C.10,20

  D.11,12

  E.15,30

  答案:D

  14. X percent of 24 is 12

  x

  50

  答案:C

  15.When x+2 is divided by 5 the remainder is 3

  The remainder when x is divided by 5

  2

  答案:B

  16.In a list of numbers, the first number is 3, the second is 4, and each subsequent number is the sum of all the preceding numbers in the list. If the 20th number in the list is x, what is the 25th number in the list?

  A.7x

  B.16x

  C.32x

  D.35x

  E.161x

  答案:C

  17.Which of the following numbers is both a factor of 48 and a multiple of 6?

  A.2

  B.8

  C.12

  D.16

  E.18

  答案:C

  18.The least common denominator of 1/2,1/3,and1/4

  15

  答案:B

  19.If r and s are positive integers, each greater than 1, and if 11(s-1)=13(r-1), what is the least possible value of r+s?

  A.2

  B.11

  C.22

  D.24

  E.26

  答案:E

  20.When integer n is divided by 9, the remainder is 2.

  The remainder when n is divided by 3

  2

  答案:C

  每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。

手机访问 深圳教育首页

热门推荐
本地宝郑重声明:本文仅代表作者个人观点,与本地宝无关。其原创性及文中陈述内容未经本站证实,本地宝对本文及其中全部或者部分内容的真实性、完整性、及时性不作任何保证和承诺,请网友自行核实相关内容。
精彩推荐
企业文化 | 合作加盟 | 关于我们 | 联系我们 | 诚聘英才 | 法律顾问 | 意见建议
本地宝 BENDIBAO.COM 汇深网 版权所有 2006-2017 ICP证:粤B2-20040803